Vragen? Neem contact op!

Showroom relatiegeschenk

In onze showroom in Zutphen, nabij Apeldoorn, ontdekt u het perfecte relatiegeschenk, stelt u prachtige kerstpakketten samen en laat u handige gadgets bedrukken. De mogelijkheden bij Hedi International zijn eindeloos! Maak kennis met onze professionals en ontdek onze uitmuntende service vandaag nog.

Loop onze showroom binnen en kies een mooi relatiegeschenk uit

Kom naar onze showroom om een relatiegeschenk uit te kiezen en kies hetgeen wat het best past bij uw bedrijfsidentiteit. Wij kunnen vrijwel ieder artikel bedrukken met uw logo of slogan. Denkt u aan artikelen zoals draagbare speakers, rugzakken en snoepblikken met inhoud. Laat ons uw budget weten en hoeveel producten u nodig heeft, zodat we gericht met u mee kunnen denken welke gadgets uit onze showroom het meest geschikt zijn.

In onze showroom stelt u ook mooie kerstpakketten samen

Op het Zutphense bedrijventerrein de Revelhorst vindt u onze showroom van 350 vierkante meter waar u een ‘gewoon’ personeels- en relatiegeschenk uitkiest. Daarnaast hebben wij een speciale kerstshowroom van 300 vierkante meter. Deze showroom is dus de perfecte locatie om uw kerstpakketten samen te stellen! De inhoud van een kerstpakket kan bestaan uit boomhangers, kaarsen, snoepgoed, maar ook gadgets die u in onze showroom vindt.

Voor nuttige bedrukte gadgets komt u ook langs in onze showroom

Bedrukte powerbanks, speakers en telefoonstandaards behoren allemaal tot ons aanbod aan gadgets, die u kunt bewonderen in onze showroom. Ook onze gadgets bedrukken wij, indien gewenst, met uw logo of slogan. Een gadget uit onze showroom is in ieder geval een goede toevoegging aan uw kerstpakketten. Laat u inspireren in onze showroom, ruim gevuld met handige gadgets.

Vind alles gadgets en kerstpakketten die u zoekt in onze showroom

Wilt u langskomen in onze showroom om een relatiegeschenk, zoals gadgets, uit te kiezen of om kerstpakketten samen te stellen? Maak dan een afspraak door te bellen naar 0575-529091 of door een e-mail te sturen naar info@hedi.nl. U krijgt dan een vast aanspreekpunt van ons bedrijf die u van begin tot eind begeleidt en die tevens buiten de reguliere kantoortijden bereikbaar is.