Categorie
Merk
Kleur

Prijs

t/m

Relatiegeschenken

Als u op zoek bent naar een bedrukt relatiegeschenk zit u goed bij Hedi International. Wij hebben een breed assortiment artikelen zodat u uw voorkeuren volledig zelf kunt invullen. Van pennen tot bedrijfskleding, wij bieden alles wat het beste past bij de identiteit van uw bedrijf.

Bij ons zit u goed voor een mooi bedrukt relatiegeschenk

Een bedrukt relatiegeschenk is een mooie uiting van waardering naar uw relaties. U kiest uit duizenden producten die te kopen zijn in ons ruime pand in Zutphen, dichtbij Apeldoorn. Natuurlijk zijn al onze artikelen ook via onze webshop te bestellen. Wij staan u graag van begin tot eind bij zodat het bestellen van een geschikt relatiegeschenk voor u gemakkelijk is. Wilt u een klein of toch groter geschenk, zoals een sinterklaasgeschenkzomers pakket of een Dag van de Zorg cadeau? Alles is mogelijk bij ons.

Kom naar onze showroom of bestel online

Met een bedrukt relatiegeschenk kan elk bedrijf zijn identiteit uiten. Wij nemen graag alles uit handen voor u. Zo hoeft u bijvoorbeeld geen voorraad te houden, omdat wij beschikken over een ruime opslag. Wanneer het u het beste uitkomt, kunnen wij gefaseerd uitleveren als daar uw voorkeur ligt. Dit doen wij graag voor u. Neem gerust contact met ons op voor vragen of opmerkingen. U bereikt ons door te bellen naar 0575-529091 of door te mailen naar info@hedi.nl.

 

Sorteren op: