Vragen? Neem contact op!

Over ons

Wanneer je een keuze uit duizenden producten wilt bieden, moet je wel zorgen dat je afnemers die goed kunnen bekijken. Dat kan in ons ruime pand op het Zutphense bedrijventerrein "De Revelhorst", waar we sinds 1998 zijn gevestigd. Uitnodigend, duurzaam gebouwd en ingericht. Met voldoende parkeerruimte, voorzien van een grote en overzichtelijke showroom van 350 m2 plus een speciale kerstshowroom van 300 m2.

In ons pand beschikken wij bovendien over een ruime opslag, inpak-unit en logistieke afdeling. Zodat u geen voorraad hoeft te houden en wij u, van begin tot eind, alle werk uit handen kunnen nemen. We kunnen, als dat het beste uit komt, ook nog eens gefaseerd uitleveren, waar en wanneer u wilt. Dat doen wij graag.

Geen gelegenheid om langs te komen? Via onze webshop kunt u ook een perfecte keuze maken en alle mogelijke informatie krijgen. Hedi is in staat om uw order van begin tot eind uit te voeren zonder dat het u meer tijd of moeite kost dan te zeggen wat u wilt en hoe u het wilt.

Tenslotte: ook in de relaties met onze klanten vinden wij duurzaamheid belangrijk. U krijgt een vast aanspreekpunt en dat houdt u. Binnen en buiten kantooruren.

Adres

Straat: Brinkhorst 17
Postcode: 7207 BG
Plaats: Zutphen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland                                                                              

Contact 

Telefoon: (0575) 52 90 91
E-Mail: info@hedi.nl
Website: http://www.hedi.nl