Vragen? Neem contact op!

Bewijs dat u geen robot bent
Bewijs dat u geen robot bent

Mogelijkheden

Mogelijkheden

Te veel om op te noemen eigenlijk. Van de klassieke pen-met-logo en origineelste hebbedingetjes tot een complete kledinglijn of in de puntjes verzorgde aankleding van een compleet sportevenement. Van paraplu’s, tassen en golf- of tennisballen met bedrijfslogo tot topkwaliteit zeiljacks, bedrukte baseballpetten en complete, duurzame productlijnen. En van usb relatiegeschenken, bedrijfs- en promotiekleding tot miniatuurauto’s en elektronische gadgets.

Uiteraard hebben wij van oudsher onze feest-, eindejaars- en themapakketten, in alle soorten en maten. Uit eigen collectie, op maat voor u gemaakt of samen bedacht. Alles kan en wij doen graag een stapje extra om uw wensen te realiseren.

MVO

Tenslotte: Hedi heeft een scherp oog voor de balans tussen de drie P’s van het maatschappelijk verantwoorde ondernemen (MVO): people, planet en profit. Wij weten, dat onze hele maatschappij dit steeds belangrijker gaat vinden. Vandaar dat duurzaamheid en MVO als een rode draad door onze productlijnen en assortiment heen loopt.

Kijkt u eens naar een – beperkt gehouden - willekeurig aantal voorbeelden van de talloze mogelijkheden die wij ook bieden om een artikel of product te voorzien van tekst of logo en zodoende uw eigen identiteit te geven.
Klik in het menu op “voorbeelden” en u zult verrast zijn van de talrijkeopties.

Hebt u nog andere ideeën? Vertel het ons, want zoals u weet: bij Hedi kan bijna alles!

Bewijs dat u geen robot bent