Vragen? Neem contact op!

Kerstcadeau personeel

Bent u op zoek naar een mooi kerstcadeau voor uw personeel? Bij Hedi International vindt u een groot aanbod aan cadeaus voor kerst of een andere gelegenheid, waardoor uw personeelscadeau altijd bij de identiteit van uw bedrijf past. Wenst u het kerstgeschenk voor het personeel van uw bedrijf te laten bedrukken? Wij doen dit met veel plezier voor u.

Altijd een passend kerstcadeau voor uw personeel

Een kerstcadeau voor uw personeel vindt u bij ons in allerlei soorten en maten. Alles waar uw medewerkers blij van worden en zich gewaardeerd door voelen, hebben wij in ons assortiment. Wilt u eens een ander personeelscadeau voor kerst dan een samengesteld kerstpakket? Bekijk dan eens onze andere producten die te gebruiken zijn als kerstgeschenk voor het personeel van uw bedrijf, zoals:

·        Cap met logo

·        Originele gadget

·        Speaker met logo

Overigens zijn wij niet alleen te benaderen voor een origineel relatiegeschenk of personeelscadeau voor kerst. Het gehele jaar door vindt u bij ons personaliseerbare producten.

Wij begeleiden u, zodat u een perfect kerstcadeau aan uw personeel geeft

Het personeel bij Hedi International in Zutphen heeft veel verstand van zaken en neemt graag alles uit handen, zodat u verder kunt met andere belangrijke werkzaamheden. Wilt u een kerstcadeau regelen voor uw personeel? Geen probleem, wij doen dit graag. Bent u op zoek naar personeelscadeau dat niets te maken heeft met kerst? We hebben een groot aanbod, waardoor u op elk gewenst moment van het jaar een geschenk kunt geven. Wij hebben een grote en overzichtelijke showroom én een speciale kerstshowroom waar u zeker het perfecte kerstgeschenk voor het personeel van uw bedrijf vindt. Kom eens langs om een personeelscadeau voor kerst eerst te bekijken voordat u een bestelling plaatst.

Kies een kerstgeschenk van ons bedrijf

Wilt u een kerstgeschenk voor het personeel van uw bedrijf maar heeft u nog vragen over ons? Een van de voordelen van onze service, is dat u een vast aanspreekpunt heeft waar u altijd bij terechtkunt, zelfs buiten kantooruren. Twijfel dus niet om te bellen naar 0575-529091 of een e-mail te sturen naar info@hedi.nl. We helpen u dan zo spoedig op weg voor een perfect personeelscadeau voor kerst.