Merk
Kleur

Prijs

t/m

Origineel relatiegeschenk kerst

Bent u op zoek naar een origineel relatiegeschenk voor kerst, met bijvoorbeeld uw logo? Zoek dan niet verder, want bij Hedi International hebben we een groot aanbod. Of u nu op zoek bent naar iets kleins of groots, wij helpen u graag verder met een geschikt relatiegeschenk.

Kies voor een origineel relatiegeschenk met uw logo voor kerst

Een origineel relatiegeschenk voor kerst bieden wij aan in ons grote assortiment, welke u vaak met uw logo kunt laten bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan een grappige kerstmuts, ballen voor in de kerstboom of snoepgoed. Gaat u liever voor een heel ander cadeau? Verras uw relaties dan bijvoorbeeld met een gezellig spel voor binnen of buiten. Uw personeel komt met zo’n origineel relatiegeschenk voor kerst - met of zonder logo - de donkere dagen fijn door.

Een ruim aanbod voor het hele jaar

Natuurlijk is er binnen ons assortiment ook een ruim aanbod voor de warmere dagen, zoals een mooi BBQ-pakket. Bent u benieuwd naar het hele aanbod of wilt u onze kerstcadeaus voor personeel in het echt bewonderen? Kom dan naar de showroom in Zutphen, dicht bij Apeldoorn, waar ook een kerstshowroom staat opgesteld. Zo weet u zeker dat u een origineel relatiegeschenk voor kerst aanschaft, mogelijk met de opdruk van het logo van uw bedrijf.

Neem contact met ons op

Ons ruime pand op bedrijventerrein ‘De Revelhorst’ is duurzaam gebouwd en ingericht. Er is een ruime opslag, inpak-unit en logistieke afdeling op locatie. Een eigen voorraad houden is dus niet nodig; wij leveren gefaseerd waar en wanneer u maar wilt. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Bel ons dan gerust op 0575-529091 of stuur een e-mail naar info@hedi.nl. U krijgt een vast aanspreekpunt dat ook buiten kantooruren te bereiken is. Spreken we u snel of zien we u binnenkort verschijnen in onze showroom?

 

Sorteren op: