Categorie
Merk

Kleur

Prijs

t/m

Kerst

Bent u op zoek naar een origineel relatiegeschenk voor kerst, met bijvoorbeeld uw logo? Zoek dan niet verder, want bij Hedi International hebben we een groot aanbod. Of u nu op zoek bent naar iets kleins of groots, wij helpen u graag verder met een geschikt relatiegeschenk.

Kies voor een origineel relatiegeschenk met uw logo voor kerst

Een origineel relatiegeschenk voor kerst bieden wij aan in ons grote assortiment, welke u vaak met uw logo kunt laten bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan een grappige kerstmuts,  ballen voor in de kerstboom of chocolade. Of koop iets heel anders en verras uw relaties met een gezellig spel voor binnen of buiten. Zeker weten dat uw personeel met zo’n origineel relatiegeschenk voor kerst, met of zonder logo, de donkere dagen fijn doorkomt.

Een ruim aanbod voor het hele jaar

Natuurlijk is er binnen ons assortiment ook een ruim aanbod voor de warmere dagen, zoals een mooi barbecuepakket. Bent u benieuwd naar het hele aanbod of wilt u onze kerstgeschenken in het echt bewonderen? Kom dan naar de showroom in Zutphen, dichtbij Apeldoorn, waar ook een kerstshowroom staat opgesteld. Zo weet u zeker dat u een origineel relatiegeschenk voor kerst aanschaft, mogelijk met de opdruk van het logo van uw bedrijf.

Neem contact met ons op

Ons ruime pand op bedrijventerrein ‘De Revelhorst’ is duurzaam gebouwd en ingericht. Er is een ruime opslag, inpak-unit en logistieke afdeling op locatie. U hoeft op deze manier geen voorraad te houden, wij kunnen namelijk gefaseerd uitleveren waar en wanneer u maar wilt. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Bel ons op 0575-529091 of mail naar info@hedi.nl. Zien we u binnenkort in onze showroom?

Sorteren op: