Vragen? Neem contact op!

Druktechnieken

U kunt uw relatiegeschenken laten voorzien van uw bedrijfslogo en/of een persoonlijke boodschap door middel van: Bedrukken (zeefdruk, offsetdruk, transfer), Borduren, Etsen, Lasergraveren en Blinddruk. Voorbeelden hiervan ziet u hieronder.

Blinddruk

Voorbeeld Blinddruk

Blinddruk (ook wel preegdruk of droogstempelen genoemd, in het Engels bekend als Embossed printing) is een geavanceerde druktechniek waarbij geen inkt wordt gebruikt.

Etsen

Etsen

Etsen is een chique en uiteraard duurzame manier om een glas te voorzien van logo, beeldmerk of tekening. Wapens van families, gemeenten of steden, namen in sierschrift, heel veel is mogelijk.

Wat allemaal? Wij vertellen u er graag alles over.

Bedrukken

Bedrukken

Bierviltjes, onderleggers, placemats

In het oog lopende mogelijkheden om een boodschap over te brengen. Gewone tekst, logo of bedrijfsnaam en adres: alles is mogelijk.

Van koffiemok tot smaakvol gekleurde paraplu

Hedi levert alle artikelen en regelt alle bedrukkingen. Duurzaam en gegarandeerd goed zichtbaar. Met elke willekeurige boodschap.

Ook wijn- en bierglazen kunnen worden bedrukt

In de kleuren die u wenst en met uiteenlopende logo’s en merken. Dat geldt voor relatiegeschenk of -artikel van glas; leuke geschenken, met een constant aanwezige boodschap.
 

Lasergraveren

Lasergraveren

Lasergraveren is een moderne technologie die veel mogelijk maakt en bij veel mensen nog niet zo bekend is. Een laser is een elektromagnetische stralingsbron die licht uitzendt in een bijna evenwijdige bundel. Om met de laserstraal te kunnen snijden, moet die worden gefocussed tot een lichtcirkel waarvan de diameter slechts fracties van een millimeter bedraagt.

Borduren

Borduren

Niet alleen textiel maar ook andere materialen kunnen uitstekend worden voorzien van borduursels. Logo’s, bedrijfsnamen, evenementen, leuzen en specifieke boodschappen. Maar ook beeltenissen en afbeeldingen.