Merk
Kleur

Prijs

t/m

BBQ-pakket cadeau

Een goede uiting van uw waardering naar personeel of relaties is door hen een BBQ-pakket cadeau te doen. Wij hebben een groot aanbod barbecuespullen waar u een divers pakket mee samenstelt. Natuurlijk staan de medewerkers van Hedi International voor u klaar voor advies of eventuele vragen.

Wilt u een heerlijk BBQ-pakket cadeau doen? Dat kan hier!

Wilt u graag een klein BBQ-pakket cadeau doen of pakt u het liever groots aan? In beide gevallen helpen onze specialisten u graag verder. Van kruiden tot de barbecue zelf, alle benodigdheden voor een prachtig BBQ-pakket vindt u in ons assortiment. Uw medewerkers of relaties zijn u dankbaar met dit originele geschenk. Wij hebben niet alleen cadeaus voor de zomer, maar gaan het hele jaar graag voor u aan de slag. Zo hebben wij ook een uitgebreid aanbod aan relatiegeschenken in kerstthema.

Bel of mail ons voor advies op maat

Heeft u uw BBQ-pakket samengesteld en zit u al klaar om dit cadeau te geven? Of heeft u nog advies van ons nodig? Wij kijken graag naar wat het best past bij u en uw bedrijf. Wilt u ons assortiment eerst in het echt bekijken? Kom dan naar onze showroom in Zutphen, nabij Apeldoorn. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op door te bellen naar 0575-529091 of te mailen naar info@hedi.nl.

 

Sorteren op: